Wednesday, 2024-04-24, 4:41 AM Welcome Oaspete

Site menu
Our poll
Care e albumul tau preferat din discografia Avril Lavigne?
Total of answers: 28
Main » 2008 » August » 1 » Avril Lavigne Interviu pentru Alloy.com
Avril Lavigne Interviu pentru Alloy.com
2:14 PM
Dintre cele violente Avril adolescent sa transformat într-eleganta doamna, auto-încrederii şi gata de orice complicaţii. Probabil, astfel de web site-ul Alloy.com publicat recent un interesant interviu cu un tanar Stea

Cea mai buna dracu tur pur şi simplu marvellous! Dar ceea ce a fost din oraşele cele mai arbitrare?
Eu nu am fost chiar sigur. Fiecare nouă zi are loc în noul oraş. De aceea, aşa că se întâmplă pe scena, cred că "În cazul în care sunt eu?". Dar acum am încerca să scrie unde sunt.

De exemplu, pe de parte?
Deci, de asemenea, făcut. Dar acum, înainte de fiecare discurs, am listochek problemă pe care a fost scris de către oraş.

Ce trebuie neapărat să fie prezent în timpul discursului dvs.?
Apa Fiji. O mai lungă, în principiu, nu am nevoie de ea.

Sunteţi faci orice speciale "ritual", înainte de discursul?
Anterior, a face nimic. Dar acum, in fata la fiecare discurs am baut ceai, pentru că este foarte util pentru meu de vot. Dar am putin de facut. Mai mult, nu am. De exemplu aproape nu spune si face totul pentru a fi sănătos. La urma urmei, dacă am boli, va fi pentru a anula un concert.

Care dintre cele mai preferate melodii?
Prietenă intimă "este foarte incitant," Sk8er Boi "- un cântec de dragoste care încă public. În timpul" atunci când aţi plecat "Am jucat la pian. Klassnyj moment. Şi, în general, îmi place să-mi toate cântecele. Deci, atunci când aţi misto juca pe diferite instrumente, şi rula în jurul şi sări de la inceput.

Încă nu aţi obosit de pe vechiul melodii?
Nr Imi place lor. Când am executabil, vechi de hit-uri, toate începutul podpevat-mi-o foarte fabrică.

Madonna a spus o dată că ea nu se va efectua sale vechi de hit-uri. Aşa cum s-ar putea să credeţi că sa întâmplat până la astfel de doydesh?
Nr Navryatli. Sper ca nu.

Nu în care credeţi că aţi pierdut cel mai bun de ani de copilariei sale? La urma urmelor, nu merg la clase de seniori, deoarece au avut de carieră.
Nr Toate cere-mi despre ea. Dar mi se pare că am avut destul de normale de copilarie. Da, am abandonat scoala, dar nu cred că m-ar putea realiza de mult, apoi atunci I va rămâne în această şcoală.

Participarea dumneavoastra in Pop fictiune a fost magnific. Ce va lua parte la acest spectacol?
Ei chiar mi-a cerut să participe, şi am fost primul! Am răspuns: "Sigur! Voi face acest lucru! ". A fost distractiv simulate paparatstsy peste oameni, şi să afişeze în cazul în care provin de la zvonuri. Tot ceea ce am făcut - el a mers pe copii la magazinele de îmbrăcăminte Robertson Blvd.. Si acum, se dovedeşte Sunt gravida! Dar eu nu spun asta! Toate încă mă întrebaţi despre sarcinii. Şi că rămâne la mine pentru a raspunde? Doar: "Va multumesc. Arãt aşa? "

Şi atunci când aceasta se întâmplă de fapt, va spune: "Jur să vă! Este adevărat! "
Probabil. Dar, sper eu pot ascunde toate, atunci când acest lucru se întâmplă cu adevărat.

De vorba despre zvonuri: de multe ori, acum a inceput sa isi aduca aminte de caz cu Hilary Duff. Sa pus toate punctele pe i. Ty adevărul fata pe nume cota-parte?
Oh, Doamne! Ea a fost de aproape 6 ani în urmă. De ce eu? -- Cine-ti lasi zvonul că am spus acest lucru. Ea a comentat. Şi când am văzut aceste comentarii, eu sunt pentru a face teribil de nervos. Dar am discutat deja asta. Deci nu este în valoare de amintim că acesta a fost atat de mult timp în urmă.

Si de multe ori acest lucru se întâmplă?
Da! Atunci când o stea care spune ceva despre celelalte, ziaristii instantaneu de combustibil de la muştele de elefant. E º tiu de ce. În opinia mea acest lucru este scăzut.

Numele dvs. linie de imbracaminte pentru copii au venit de la porecle. Care este povestea din spatele acestui nume?
Tata a lucrat în zona numită Abatia Dawn sau aşa-numita strada. I chiar nu stiu. Dar el a devenit cumva suna-ma Abatia. La şcoală şi prieteni, aşa încât nicknamed. Chiar când am început cariera ei curente muzicale, am ramas in hoteluri sub această denumire.

Ce este preferat de dvs. destinaţie pentru stil?
Nici nu stiu ce putem. De exemplu, în primul rând, eu pot cumpara mână de aur, apoi seama că nu am iubit înainte de aur. Faptul că nu am dori, înainte, aş dori acum.

Ce se intampla sa faci in continuare?
Acum cel mai important lucru pentru mine acest tur. Dar timp de 6 ani, această procedură pentru a fi epuizat. Si ceea ce am început să producă sa linie de imbracaminte este foarte multumita cu mine. La urma urmei, e ceva absolut nou pentru mine. Se poate elimina un film la cinema.

're deja un rol adecvat de la sine?
Sunt constant de lectură script-urile, dar până acum nimic nu mi-a placut. Dar care stie? Nimic nu este sculptat in piatra

Tradus de Victoria
Special p-u avrillavigne-md.ucoz.com

Views: 427 | Added by: Victoria | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 1
1 Victoria  
0
fiu...finally e over...dar a meritat cool

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
News calendar
«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Search
Site friends
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2024